HTML

Új neveletlen 'hercegnő' érkezik :)

Friss topikok

Címkék

Archívum

:3

2012.06.22. 16:57 Lilá

Na, már voltunk a belvárosban, elmentünk kocsival a Piazza Ferrari-ig, ami a fő terük, onnan megnéztük az óvárosrészt is, ami tele van kurvákkal, de még reggel 10kor is :D Majd utána visszajöttünk, és megérkezett az indiai csávó, Udit, aki rögtön „főzött” nekünk egy kis indiai kaját. Másnap végigsétáltunk a belvároson, minden nagyon közel van, tök furcsa. Este én főztem :D Paprikás és rántott húst, 1 kilót :D. Jól bevacsiztunk, aztán elkezdtünk inni ilyen 1.5 literes borokat, aminek 1 euro volt darabja, szóval nagyon rossz volt :D

Egy kis kultúra:

India:

  • ha valakinek szülinapja van, feldobálják és belerúgnak annyiszor, ahány éves, plusz még egyet a következő évre
  • a lányok nem bulizhatnak esténként, csak a pasik…
  • amikor főztem, végignézte, ahogy vágom a csirkehúst, és ott szörnyülködött, mintha az valami nagyon undorító dolog lenne (bár lehet ez csak ő, nem minden indiai :D)

Oroszország:

  • Ha egy idősebb csaj ráüt egy fiatalabb csaj seggére az azt jelenti, hogy átadja a pasikat neki, ha egy fiatalabb csap rá egy idősebb seggére, akkor azt jelenti, hogy elveszi a pasikat előle :D
  • Az esküvők ott több napig tartanak, mindenféle hagyományokkal

 

Észtország

  • Kb egy éve van eurójuk, azóta kb mindenki áttért a bankkártyára a sok apró miatt, ők mindent az interneten, mobilon, bankszámlákon intéznek és kerülik a személyes kapcsolatokat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lillusazolaszoknal.blog.hu/api/trackback/id/tr344605101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása